Activiteiten

Ieder jaar worden er activiteiten georganiseerd. Dit zijn zowel duik- als niet duik activiteiten. Jaarlijks staan 2 zeelandweekenden, de nieuwjaarsduik en barbecuen op de agenda. De leden krijgen de gelegenheid en de vrijheid zelf deze activiteiten te organiseren.

Zie onderstaande activiteiten on een betere indruk te krijgen.

Nieuwjaarsduik

Als afsluiting mag de erwtensoep en de gluhwein niet ontbreken.

Paasduik

Onderwater paaseieren zoeken. Bijvoorbeeld in de Langspier in Boxtel of in de Galderse meren.

Zeelandweekend

Deze wordt 2 keer per jaar georganiseerd. Het hele weekend staan we dan op een camping en wordt er verschillende plaatsen gedoken. Vaste prik zijn het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Een nachtduik zal zeker ook niet ontbreken. Iedereen komt aan zijn trekken.

Ijsduiken

Wanneer er ook maar iets van ijs op het water ligt, begint het bij velen al te kriebelen. Zo'n duik is lastig van te voren te plannen, waardoor deze op het laatste moment georganiseerd wordt. Het is een hele bijzondere ervaring. Om te mogen ijsduiken heb je deze specialisatie nodig. Onze instructeurs zijn bevoegd deze opleiding te mogen geven.

Haringhappen

Als Brabantse duikvereninging kom je hier natuurlijk niet onderuit. Als afsluiting van de Carnaval, na de zwembadtraining een harinkje happen.

Sinterklaasbowlen

In de maand december zijn we te vinden op een bowlingbaan, met natuurlijk cadeautjes.

Jaarlijkse feestavond

Jaarlijks wordt er een feestavond georganiseerd.